آغاز پویش سلام محله در سراسر استان کرمان

با حضور علیرضا وحید زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان ، علیرضا ابراهیمی مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و رئیس شورای هماهنگی دستگاه های زیر مجموعه وزارت رفاه در استان ، حسن رضا پور معاون اجتماعی اداره کل فرهنگی اجتماعی استانداری، سرهنگ عابدین عسکر پور رئیس بسیج ادارات و کارمندان ، جمعی از معاونین ادارات استان و مردم محلی ، طرح ملی پویش « سلام محله» در مدرسه برادران رسا محله شهید دستغیب کرمان و همزمان در ۱۳۷ مرکز در سراسر استان کرمان افتتاح و آغاز به کار کرد .


 

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان مدیر کل بهزیستی استان کرمان در این مراسم ضمن برشمردن مزایای طرح پویش سلام محله و مشاکت مردم در ارتقا توانمندسازی محلات گفت : امروز نام‌نویسی از  داوطلبین این‌پویش انجام‌می شود  و از ظرفیت و توانمندی مردم محلات در راستای ارائه کمک به مردم آن‌ محله استفاده خواهد شد 
وی افزود : در ابتدا ما طرح سلام را داشتیم که در ۶ شهرستان و ۹ مرکز به اجرا در آمد 
مدیرکل بهزیستی کرمان اذعان داشت : طرح «سلام» در استان کرمان با هدف ارتقا سلامت اجتماعی و گسترش ارتباطات محله‌محور، در شش شهرستان و در ۹محله  به مرحله اجرا درآمد. 
 که در راستای ان طرح اجرای  پویش سلام محله  در ۱۳۷ مرکز مثبت زندگی در سراسر استان صورت گرفته است
وی افزود: برای معرفی این طرح به مردم تمام امکانات بهزیستی به کار گرفته شده است ، که از جمله آنها می‌توان به برگزاری نشست رسانه ای با حضور نمایندگان بیش از ۷۰ رسانه  چاپ بنر های آگاه سازی به تعداد بیش از  ۴۵۰ بنر تبلیغاتی ، تبلیغات گسترده در فضای مجازی و .... اشاره نمود.
علیرضا ابراهیمی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی در این مراسم  گفت : بیش از ۷۰ درصد مردم استان مخاطب وزارت  تعاون،کار و رفاه اجتماعی هستند و موضوع گفتمان تعامل و تمرکز زدایی محور اصلی برنامه های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی است و مطمئنا پویش سلام محله با مشارکت مردم ، بهترین نتیجه را در بر خواهد داشت . 

وی با بیان اینکه توسعه منطقه ای یکی از راهبردهای دکتر میدری وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی است  گفت : وزارت کار مجموعه ای از موضوعات  مختلفی مانند مهارت افزایی جوانان ، اشتغالزایی ، کمک به سرپرستان خانوار ، توانمندسازی تعاونیها و استفاده از  ظرفیت مردم محله ها را  در راستای رفاه بیشتر مردم و توسعه منطقه ای به‌کار گرفته است . 

وی با بیان‌اینکه در این طرح‌ از تسهیلگران درونی که‌ مردم‌ منطقه هستند استفاده شده است  گفت : 
توانمندی مردم ، خود باوری و  اقتدار افزایی آنها  مد نظر است و امروز از داوطلبان شرکت در این طرح  نام‌نویسی می شود .

ابراهیمی اظهار داشت ؛ ساکنان محلات، راهبران اصلی پویش سلام محله هستند و این پویش با رویکرد مردمی و محله محور بر پایه گفتمان و  توانمند سازی به موازات ارائه خدمات دولت به  مردم ، اجرا می شود ، پس مردم در این طرح ها در اولویت هستند و این پویش امروز در بیش از ۲۶۰۰ محله کشور اجرا شده است . 

رئیس شورای راهبردی و هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون در استان کرمان با قدردانی از استقبال خوب مردم و مسئولان مرتبط با اجرای پویش سلام محله گفت: «این طرح به عنوان یک نهال تخصصی و نوآور، با همکاری سازمان بهزیستی دنبال می‌شود و ما با تمام توان در کنار این طرح هستیم تا بهترین نتیجه برای مردم استان و تحقق عدالت اجتماعی فراهم شود
 گفتنی است در مراسم افتتاح این طرح که بیش از ۳۰۰ نفر از ساکنان  محله  دستغیب در کنار مسئولین حضور داشتند ، ضمن ثبت نام از داوطلبین  برنامه های شاد و مفرحی از جمله برگزاری موسیقی ، برنامه های طنز ، نمایش و... برگزار شد. و۱۵۰ تسهیلگر نیز در سراسر استان در اجرای این طرح نقش داشتند
شایان ذکر است همزمان با برگزاری این پویش میز خدمت بهزیستی استان کرمان در این مکان تشکیل گردید

کد خبر 167505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد